Over PolymerFasteners.com

PolymerFasteners.com is een gespecialiseerde webwinkel van Best-Fix B.V.

In onze webshop vindt u een ruime keuze in kunststof bevestigingsmaterialen en bijbehorende bevestigingsapparatuur.

De voordelen van polymeer bevestigingsmateriaal:

 • Niet van metaal
  Polymeer spijkers en nieten zijn een samengesteld mengsel van polymeer en glasvezel. Ze zijn geschikt voor toepassingen waarbij metalen bevestigingsmiddelen niet gebruikt kunnen worden.
 • Geen roest
  Plastic nieten en spijkers zijn niet gevoelig voor corrosie en oxidatie, zodat de eindproducten de mooie nieuwe uitstraling behouden.
 • Makkelijk te schuren en zagen
  Polymer spijkers en nietjes kunnen meegeschuurd en gezaagd worden zonder beschadiging aan het gereedschap. Dus geen schuurbanden, zaagbladen of frezen te vervangen die door metaal beschadigd zijn.
 • Hecht als lijm
  Door wrijving die ontstaat bij het binnen dringen van het bevestigingsmateriaal in de ondergrond smelten de polymeer spijkers en nieten licht. Dit creëert een sterke mechanische verbinding tussen de vezels van de ondergrond en het bevestigingsmateriaal.
 • Microwave drogen
  In tegenstelling tot bevestigingsmateriaal van metaal, kunnen polymeer spijkers en nietjes in de microwave droogovens worden gezet zonder te vonken. Deze composiet bevestigingsmiddelen kunnen enkele uren temperaturen tot 175 ° C weerstaan!
 • Weerbestendig
  Polymeer spijkers en nieten zijn UV bestendig en worden vrijwel niet aangetast door chloor, zuren en oplosmiddelen zoals benzine en olie.
 • Grotere hechtsterkte
  De treksterkte van genagelde houten verbindingen is ongeveer twee keer zo groot met polymeer spijkers en nietjes in vergelijking met gewone metalen bevestigingsmateriaal. De genagelde verbinding is in feite sterker en blijft goed vast zitten met de tijd en veroudering.